Veel ruimte voor zang, muziek en dans op laatste avond Veld van de Verbeelding – Foto’s

DSC_7505De laatste avond van het Veld van de Verbeelding stond volledig in het teken van muziek en dans. Er waren diverse optredens van dj’s, zangeressen, een band en een dansgroep. Hardstyle, dance, ballads, rock en pop kwamen allemaal voorbij. Een zeer gevarieerde avond met voor ieder wat wils!

DJ Mystica en de T.A.S.K. Girl DJ’s knalden de avond letterlijk in. Op het mengpaneel gingen zij volledig los met hardstyle en dirty house. DJ Star nam het paneel hierna over voor nog een rondje hardstyle.

Daarna zongen de meiden van zanggroep X-Out (jongerencentrum in Noordwijkerhout) verschillende popnummers en ballads. Goed gekozen nummers, sommige bezoekers zongen alles letterlijk mee! Het leverde de meiden een daverend applaus op.

Hierna kwam dansgroep The Early Adapters van The Dance Complex hun danskunsten vertonen. Op lekkere hiphop- en dancetunes dansten ze erop los, maar ook met moderne dans op rustige muzikale nummers wisten ze raad. Hierdoor ontstonden mooie overgangen in de muziek en dans.

Coverband No Resistance knalde de avond uit met vette rocknummers. Met loeiende gitaren, harde drums en goeie vocals sloten zij de avond knallend af.

Terwijl de grote circustent schudde op zijn grondvesten was er buiten een gigaspannende scootmobielrace gaande. Twee scootmobielen raceten over het parcour op de skatebaan om te strijden voor de winst! Ook werd er vanavond weer gestunt op de Big Air Bag met skates, skateboards en bmx.

De hele avond werden er lekkere alcoholvrije cocktails geserveerd, terwijl DJ Marcel Vooijs de avond aan elkaar swingde!

De gezellige sfeer, het lekkere weer, goeie muziek en dans zorgden ervoor dat ook de laatste avond van het Veld zeker de moeite waard was!

 

Zeg je zegje

Copyright ­2001-2024 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk