Kattuk.nl Redactie

Kattuk.nl Redactie

Kattuk.nl Redactie

Kattuk.nl is de jongerensite van, voor en door Katwijkse jongeren vanaf 16 jaar. Kattuk.nl geeft informatie over alles wat voor jullie belangrijk is, zoals werken, studie en vrije tijd. Daarnaast heeft Kattuk.nl de meest uitgebreide uitagenda van Katwijk!

Kattuk.nl wordt in stand gehouden door medewerkers, stagiairs en vrijwilligers, zij vormen samen de redactie. Maar wat doen zij nou eigenlijk allemaal? Er zijn verschillende activiteiten die gedaan worden, zoals het bijhouden van de website, het bedenken van activiteiten, het houden van interviews met jongeren, het maken van foto’s op evenementen, recensies schrijven over films/games/cd’s, fotoreportages maken, ideeën bedenken voor het forum en nog veel meer! De redactie van Kattuk.nl organiseert regelmatig acties, zoals de pizzatest en de plakactie.

Maar wie vormen nou eigenlijk de redactie van Kattuk.nl? Hieronder lees je wie welke functie heeft en vertelt iedereen wat over zichzelf.

Redactie
Arno Hoofdredacteur
Marit
Ik ben Marit, geboren op 12-02-1991 en ik woon in Katwijk. Ik zit in het laatste jaar van de opleiding Communicatie op Hogeschool Leiden. Ik houd de website bij en doe nog veel meer, zoals stukjes schrijven en langs feestjes gaan voor reviews. Daarnaast werk in in de Albert Heijn. Naast Kattuk.nl en werk hou ik van shoppen, uitgaan, lezen enz.
Claudia
Mijn naam is Claudia en ben geboren op 24-02-1995 en ik woon in Katwijk. De opleiding die ik volg is Artistiek Cultureel Medewerker. Ondertussen zit ik in mijn laatste leerjaar en ik ben hier terecht gekomen in mijn eerste leerjaar voor stage. Hier doe ik verschillende dingen voor Kattuk.nl. Veder zijn mijn hobby’s: fotograferen, dansen en deed aan kickboksen.
Sjon
Ik ben Sjon, geboren op 02-12-1982 en woon in Katwijk. Ik heb een paar jaar in de Casa Cara gedraaid en draai nu regelmatig in de Scum. Toen ik 19 was ben ik met het concept ‘radio maken’ begonnen en ben er verslaafd aan geraakt! Ik ben begon bij de SOR/Mebora waar ik op zaterdagavond een programma had, daar kwam ik bij RTV Katwijk waar ik nog steeds een programma op de donderdagavond heb. Tegenwoordig zit ik ook bij Krush Radio waar ik een programma op de vrijdagavond doe, zodoende ben ik ook bij Kattuk.nl terecht gekomen en ga ik hiervoor ook de nodige feestjes af om foto’s te maken en hier stukjes over te schrijven.
Vink
Mijn naam is Vink, woon in Katwijk en ik ben sinds een aantal maanden vrijwilliger bij Kattuk.nl. Ik ben op 17-12-1988 geboren in Leiden. Ik doe overdag geen reet maar ’s avonds ben ik vaak bezig met vrijwilligerswerk bij: Scum, Krushradio en Kattuk.nl. Ik doe dit werk met veel plezier. Verder heb ik als hobby’s: muziek luisteren/verzamelen, bandjes kijken en vooral ook muziek maken :).
Madelon
Mijn naam is Madelon en ben geboren op 04-04-1991 in Rijnsburg. Ik studeer op dit moment Communicatie  aan de Hogeschool Leiden en loop voor mijn opleiding stage bij Kattuk.nl Na mijn bachelor wil ik graag mijn opleiding combineren met jongerenwerk. Tijdens stage doe ik verschillende klusjes voor de redactie zoals artikelen schrijven, interviews houden, adviesrapporten schrijven en notuleren tijdens vergaderingen. Verder zijn mijn hobby’s : maken/genieten van muziek, cosplayen en festivals bezoeken.
Arnout
Ik ben Arnout Remmelzwaal en ik ben al 20 jaar een trotse inwoner van Kattuk, op dit moment woon ik midden in het centrum. Ik loop stage bij kattuk.nl vanuit mijn opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming. Dit is een studie die zich richt op: Recreatie, Educatie, Samenlevingsopbouw en Kunst/Cultuur. Na mijn eerste jaar in Leiden te hebben gevolgd ben ik op dit moment aan het tweede jaar bezig in, die andere mooie stad achter de duinen, den haag. De rest van mijn tijd werk in bij vishandel Schuitemaker.In de tijd die dan nog overblijft ben ik vrijwilliger bij nationale vereniging de Zonnebloem afdeling Katwijk-Valkenburg, waar ik de website beheer en cliënten bezoek breng.

Bestuur

Leon
Floris
Sander
Dick Paul
Martin

Wil jij nou ook graag meewerken bij Kattuk.nl als vrijwilliger of stagiaire? Stuur dan een mailtje naar info@kattuk.nl!

Copyright ­2001-2024 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk