Rocken, swingen en uit je dak gaan op Palooza @ The Beach

Na het denderende succes van het RudolfPalooza in Scum op 30 april, houden The Rudolfs zaterdag 20 oktober aanstaande nog een knallend feest: Palooza @ The Beach! Inmiddels waait de wind ons om de oren en wordt het steeds guurder buiten: tijd voor een officiële afsluiting van het zomerseizoen dus. Nog één keer feesten op het strand!

Tijdens Palooza @ The Beach wordt de zomer knallend afgesloten. Met opzwepende songs met een stevig karakter en rauwe vocalen zullen The Rudolfs zoals altijd spelen alsof hun leven ervan af hangt. Een avond met The Rudolfs staat dan ook gelijk aan een avond lekker rocken, waarop iedereen geheid uit z’n dak gaat.

Natuurlijk zullen The Rudolfs zelf los gaan op het podium, maar zij zijn niet de enigen. Rockabilly band Liptease and the Backstreet Crackbangers, die vorig jaar ook al het dak eraf zongen én dansten op het SKA Oud & Nieuwfeest, zullen deze avond swingen op het Palooza. Denk aan rock-‘n-roll, pin-ups, dansbare tunes en kekke dansjes!

Als klap op de vuurpijl zal ook nog Dj Part of Cool draaien. Al met al een avond die je echt niet mag missen! Het Palooza wordt gehouden in strandtent Paal 14 en begint om 20:30 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Paal 14 en Koffiebar Sjaan en kosten €10,-. Kaarten aan de deur kosten €12,50.

Zeg je zegje

Copyright ­2001-2023 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk