HipHop Talent Night op het Veld van de Verbeelding – Foto’s

De kop is eraf. Het Veld van de Verbeelding is vrijdagavond van start gegaan met een HipHop Talent Night. Na de opening van het festival door burgemeester Wienen in een vrijwel lege tent, iedereen zat nog op t strand, werd het later gelukkig steeds drukker en uiteindelijk hebben dik 200 jongeren genoten van de optredens. Hieronder de eerste foto’s. 

Tijdens de HipHop Talent Night stonden vier aspecten van HipHop centraal: rap, zang, dans en graffiti. Tijdens het avondvullend programma van de HipHop Talent Night werd in de tent afgewisseld tussen rap, zang en dans. Het onderdeel rap werd bijvoorbeeld uitgevoerd door een aantal jonge talenten die de hiphopworkshop hebben gevolgd bij niemand minder dan Hef bundy. Realisticks, S.D.D.G., Killuminatie MoB en Twingirlz ft. Quin hebben allen hun eigen track aan het publiek laten horen. De workshops hebben enorm bijgedragen aan de techniek van de acts, zowel tekstueel als uitvoerend was dit goed terug horen.

Naast het jong talent van de hiphopworkshop waren er aansluitend optredens van o.a. Greg-A-Man, Sx, Forca, Flinke Jongen en Mick en Melanie.

Het onderdeel dans werd vervuld door dansgroep de Smileys. Met een mix van catchy nummers en toffe dansmoves werd een fantastisch strakke uitvoering neergezet. De Smileys, afkomstig van voormalig dansschool Johnny’s Mambo, lieten zien dat dans zeker niet weg te denken is uit de HipHop scene.

Gedurende de hele avond hebben de beste graffiti-artiesten van Katwijk een kant van de graffitimuur op het terrein “The Wall of Fame” bespoten, in het thema Street Style Circus. Werken van o.a. Hugo van der Plas en Martin Chen zijn dus vanaf nu te bewonderen.

 

Zeg je zegje

Copyright ­2001-2023 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk