Straatfestival BerghTop swingende afsluiter wijkfeest – Foto’s Deel 2

Op zaterdag 9 juni stond de wijk Noordwijkerduin in het teken van muziek en theater tijdens de vijfde editie van het BerghTop straatfestival. Het weer zat niet mee die dag, maar de organisatie had alles in huis gehaald om het evenement te laten slagen. De programmering stond als een huis en de bewoners van ’s Heeren Loo kijken terug op een heerlijke dag.

Er was die dag een hoop te doen in de wijk. De hele dag door waren er optredens van verschillende bands, waaronder Little Jos & the Lucky Strikes uit Noordwijk. De dag werd geopend door het harmoniekapel Crescendo uit Noordwijk. Om 14.30 uur stond de hoofdact Splendid op het podium. Deze steeds populairder wordende Haagse band zette een spetterend reggae-, soul- en rockoptreden neer. Het cultureel kinder- en jongerenfestival ‘Veld van de Verbeelding’ van Factor Welzijn uit Katwijk verzorgde diverse onderdelen gedurende de dag. Zo was er een theatersoap te zien en gaf X-Out een danceperformance.

De twee kermisattracties waren een groot succes en de lekkere hapjes en dranken vonden gretig aftrek. De cliënten sloten de dag af in ’t Kruispunt, waar zij op een groot scherm de eerste EK-wedstrijd van Nederland bekeken.

Bert Bergmans, organisator, hoopt op mooi weer volgend jaar. “Het is heel jammer dat er weinig mensen van buiten Noordwijkerduin zijn gekomen. De bewoners vinden het namelijk hartstikke leuk om kennis te maken met mensen uit Noordwijk.”

Persbericht BerghTop

Hierna de foto’s…..

 

Zeg je zegje

Copyright ­2001-2024 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk